Huislift Air®

De Huislift Air combineert tijdloos Scandinavisch design, intuïtieve functie en natuurlijke materialen.

Huislift Air®

  • Uniek ergonomisch design
    De handgreep van de Air heeft een uniek, intuitief design waardoor je niet hoeft na te denken maar het een natuurlik instinct is om de handgreep vast te pakken.
  • Minimal bouwkundige aanpassingen
    Voor de Huislift Air zijn geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig. Hierdoor worden niet alleen aanzienlijke kosten bespaard, maar hoeven er ook minimale bouwkundige aanpassingen gedaan te worden. Zo is de lift eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.
  • Onbegrensde designmogelijkheden
    Met de keuze uit verschillende natuurlijke materialen en meer dan 300 RAL en premium kleuren heeft u genoeg mogelijkheden om de lift volledig naar wens aan te passen. leder interieur is uniek, dus waarom u lift niet daarop aanpassen?
Gratis magazine aanvragen Offerte aanvragen

Elegante veiligheidsfuncties

Terwijl de meeste platformliften zijn voorzien van een grote en industriële noodstop en alarmknop zijn door het innovatieve design van de Air deze veiligheidsfuncties elegant geïntegreerd in het platform.
 
Alle Aesy platformliften zijn zo gemaakt dat ze veilig zijn te gebruiken door eenieder en zullen in een onveilige situatie altijd stoppen. Bovenop het platform bevindt zich een veiligheidsbar, welke opgaat in het ontwerp, waardoor de lift zal stoppen wanneer deze wordt aangeraakt. De veiligheidslijst rondom het platform stopt direct de lift wanneer deze wordt aangeraakt of er iets tussen komt. Optioneel zijn de lijsten uit te voeren in elke RAL kleur of één van onze premium kleuren.

Ergonomische handgreep

De handgreep met geïntegreerde bedieningsknoppen zorgen voor nog meer gebruikersgemak. Je hoeft niet na te denken, maar het is een natuurlijk instinct om de handgreep vast te pakken. Hierdoor hoeft u simpelweg alleen op de handgreep te leunen en de lift zal naar een andere verdieping vertrekken. De Huislift Air is hiermee uiterst geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot oud.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Maatvoering Air (300/400/500kg)

De Huislift Air is verkrijgbaar in alle vrijwel alle afmetingen van de Huislift A-4000 en de Personenlift A-5000.
Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.
 
Voor de Air is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 50 mm. 70mm indien het platform is voorbereid voor laminaat/tegels.
 
Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.
Gratis magazine aanvragen

Creëer een unieke lift in huis

Ieder interieur is uniek, dus waarom zou u de lift hier niet op aanpassen? De platformlift Air geeft u de vrijheid om een lift naar wens te creëren welke design, comfort en waarde aan uw huis toevoegt.

Innovatieve verlichting

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kunt u genieten van het innoverende design. De LED verlichting in het voorpaneel en in de veiligheidslijsten op het platform geven u de mogelijkheid zeer sfeervolle verlichting toe te voegen aan het nieuwe meubelstuk van uw woning.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Onze liftadviseur Jelmer beantwoordt graag al uw vragen. Dus bel ons gerust of vraag een offerte aan.

0316 768 767 Vraag een offerte aan