Huislift A-5000

Rolstoeltoegankelijke platformlift voor privé gebruik en openbare gebouwen.

Huislift A-5000

 • Meest complete basisuitvoering
  De Personenlift A-5000 is onze meest toegepaste lift. Dit vanwege zijn veelzijdigheid in gebruik maar ook door de vele uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor wordt de Aesy personenlift veel toegepast in winkels, horecagelegenheden, woonhuizen en openbare gebouwen.
 • Eenvoudig te plaatsen in nieuw en bestaande bouw
  Voor een Personenlift A-5000 zijn geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig. Hierdoor worden niet alleen aanzienlijke kosten bespaard, maar hoeven er ook minimale bouwkundige aanpassingen gedaan te worden.
 • Standaard rolstoel en kinderwagen toegankelijk
  De Personenlift A-5000 is uit te voeren in verschillende maatvoeringen en hierdoor voor vele toepassingen te gebruiken.
 • Onbegrensde design en optiemogelijkheden
  De Personenlift A-5000 is volledig naar wens uit te voeren. Van basis tot high-end!
Gratis magazine aanvragen Offerte aanvragen

Basisuitvoering

De Personenlift A-5000 heeft zijn populariteit onder meer te danken aan de compleetheid van de basisuitvoering. Hierdoor krijgt u standaard veel luxe en comfort.
• hefvermogen 400/500kg
• groot gehard en gelaagd veiligheidsglas in deur
• ingebouwde zelfsluitfunctie
• bedieningspaneel met vandaalbestendige drukknoppen
• noodtelefoon en alarm
• frequentieregelaar, soft start-stop
• automatisch nooddaalsysteem op accu

Toegankelijk

De belangrijkste vraag bij de keuze van een lift is, waar wilt u de lift voor gaan gebruiken? Op basis daarvan kan Aesy Liften u adviseren welke lift het beste bij u past.
De standaardformaat A-5000 is rolstoel en kinderwagen toegankelijk. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een grotere afmeting, welke ook scootmobiel toegankelijk is.
Offerte aanvragen Showroom afspraak

Maatvoering Personenlift A-5000

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.
Voor de Personenlift A-5000 is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 50 mm.
Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.
Gratis magazine aanvragen

Personenlift met halfhoge toegang

Het is mogelijk om de Personenlift A-5000 uit te voeren met een halfhoge toegang. Deze toepassing is een ideale oplossing voor plaatsing van de lift onder een schuin dak of bij een bordes.
De liftdeur heeft een hoogte van 1100 mm en is toepasbaar tot een opvoerhoogte van 13 meter. Daarmee is Aesy Liften uniek! Tevens is de liftdeur voorzien van gehard en gelaagd veiligheidsglas, maar deze is ook als een dichte deur uit te voeren.

EcoSilent

Onze nieuwste ontwikkeling
Met Aesy Liften’s nieuwe EcoSilent aandrijfsysteem geniet u nog meer van het comfort van uw lift. Door het verbeterde aandrijfsysteem produceert de lift slechts 40dB en gaat deze op in het dagelijkse omgevingsgeluid.
Een huislift uitgevoerd met het nieuwe EcoSilent systeem is voorzien van energielabel A en verbruikt 45% minder energie dan onze standaard A-5000.
Offerte aanvragen Showroom afspraak

Onze liftadviseur Jelmer beantwoordt graag al uw vragen. Dus bel ons gerust of vraag een offerte aan.

0316 768 767 Vraag een offerte aan