Huislift A-4000

Stijlvol, compact en energiezuinig

Huislift A-4000

  • In elk trappenhuis te plaatsen
    De Huislift A-4000 is zeer compact en heeft een vloeroppervlakte van circa 1m². Zo is de huislift onder andere geschikt voor het gebruik met rollator, boodschappen en de was. Door de kleine sparingsmaat kan de lift vaak op plaatsen worden geïnstalleerd waar andere liften niet passen. De lift is minder dan 1m diep en hierdoor vaak te plaatsen in het bestaande trappengat, waarbij een aangepaste trap naast de lift wordt geplaatst. Een Huislift A-4000 wordt dan ook veel toegepast in woonhuizen.
  • Laag energieverbruik
    De Huislift A-4000 is zeer zuinig in gebruik en is voorzien van energielabel A in stand-by.
  • Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen
    Voor het plaatsen van een huislift is enkel een liftput van 50mm vereist en is doorbreken van een constructieve vloer vaak niet nodig. Zonder overlast de meest eenvoudige lift om te plaatsen.
Gratis magazine aanvragen Offerte aanvragen

Basisuitvoering

De Huislift A-4000 heeft zijn populariteit onder meer te danken aan de compleetheid van de basisuitvoering. Hierdoor krijgt u standaard veel luxe en comfort.
 
• hefvermogen 300kg
• groot gehard en gelaagd veiligheidsglas in deur
• ingebouwde zelfsluitfcunctie
• vandaalbestendige drukknoppen met LED aanduiding
• noodtelefoon en alert
• frequentieregelaar, soft start-stop
• automatisch nooddaalsysteem op accu

Compact en toegankelijk

De Huislift A-4000 is met een vloeroppervlak van circa 1m2 onze meest compacte lift. Door de kleine inbouwmaat is de lift in vrijwel elk trappenhuis te plaatsen.
 
De Huislift A-4000 is standaard toegankelijk voor gebruik met rollator. De lift zorgt ervoor dat personen zich moeiteloos van de ene naar de andere verdieping kunnen verplaatsen. Ook de boodschappen, stofzuiger of wasmand hoeven niet meer via de trap.
Offerte aanvragen Showroom afspraak

Maatvoering Huislift A-4000

Onze maatvoeringen zijn uitgedrukt in millimeters. De liftbreedte en diepte geven de uitwendige maatvoeringen van de lift aan. De platformbreedte en diepte laten zien wat uw daadwerkelijke platformafmeting zal zijn.
 
Voor de Huislift A-4000 is een verlaging op het onderste vloerniveau nodig van slechts 50 mm.
 
Voor specifieke bouwkundige sparingsmaten, welke afhankelijk zijn van de deurposities, kunt u contact opnemen voor een advies op maat.
Gratis magazine aanvragen

Volledig te integreren huislift

Waar de een kiest voor een opvallende liftdeur wil de ander deze juist zo onopvallend mogelijk wegwerken. Het is mogelijk de huislift volledig naar wens aan te passen waardoor de lift integreert in de omgeving.
 
Dit door middel van een keuze in kleur en materiaal gebruik, maar ook is het mogelijk de lift achter uw eigen deur te plaatsen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

EcoSilent

Onze nieuwste ontwikkeling
 
Met Aesy Liften’s nieuwe EcoSilent aandrijfsysteem geniet u nog meer van het comfort van uw lift. Door het verbeterde aandrijfsysteem produceert de lift slechts 40dB en gaat deze op in het dagelijkse omgevingsgeluid.
 
Een huislift uitgevoerd met het nieuwe EcoSilent systeem is voorzien van energielabel A en verbruikt 45% minder energie dan onze standaard A-4000.
Offerte aanvragen Showroom afspraak

Onze liftadviseur Jelmer beantwoordt graag al uw vragen. Dus bel ons gerust of vraag een offerte aan.

0316 768 767 Vraag een offerte aan