Cibes Cloud Plus

Ontworpen voor u, gemaakt voor de toekomst.

Cibes Cloud Plus

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
    De Cibes Cloud Plus heeft het grootste aanbod aan platformafmetingen. Hierdoor past de lift in vrijwel elke ruimte
  • Eenvoudig te updaten na verloop van tijd
    Dankzij de slimme en modulaire constructie is het gemakkelijker dan ooit om, door middel van continue updates en upgrades, de levensduur van uw lift te verlengen.
  • Installatie met minimale aanpassingen
    De lift wordt compleet in kant-en-klare onderdelen geleverd. Geen aparte machinekamer, een liftput van slechts 50 mm en een minimale schachtkopruimte van 2400mm op de bovenste verdieping.
Gratis magazine aanvragen Offerte aanvragen

Oogstrelend ontwerp

Wij blijven de liftervaring verbeteren door de grenzen van functionaliteit en schoonheid te verleggen. Gebruik maken van de Cibes Cloud Plus is gemakkelijk, eenvoudig en comfortabel. Het vanzelfsprekend ontwerp prikkelt uw zintuigen; u hoeft alleen maar uw hand op de knop te laten rusten om de lift te verplaatsen. Het bedieningspaneel heeft knoppen in twee richtingen zodat u er van bovenaf of van voren op kunt drukken. Dit maakt het ideale voor alle liftgebruikers.
 
Ontdek de nieuwe Cibes Cloud Plus, bekijk de video!

Belemmeringsvrij wonen naar een hoger niveau brengen

De Cibes Cloud Plus platformlift gaat verder dan slechts voldoen aan de toegankelijkheidsvereisten; het is ontworpen om stijl en beleving van elk gebouw naar een hoger niveau te tillen. Wanneer u in dit nieuwe liftmodel stapt, zult u ontdekken dat alle materialen en kleuren zorgvuldig door onze experts zijn geselecteerd.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Breed aanbod van liftmaten

Met 20 verschillende liftmaten heeft de Cibes Cloud Plus het grootste aanbod aan platformmaten op de markt. De kleinste maat past al binnen slechts 1 m2. Hierdoor is de lift klein genoeg om in een kledingkast te passen, maar groot genoeg om een wereld van verschil te maken voor u.

Gratis magazine aanvragen

Panoramisch liftontwerp

De Cibes Cloud Plus is standaard voorzien van volledige beglazing. Hierdoor kunt u genieten van 360˚  zicht op uw gebouw tijdens de rit. Dankzij de panoramische liftschacht en deuren houdt u elke ruimte open en luchtig.

Halfhoge toegang

Heeft u op de bovenste verdieping een schuin plafond of wilt u de ruimte zo open en luchtig mogelijk houden, kies dan in plaats van een deur op volledige hoogte voor een halfhoge toegang. De lift kan worden voorzien van een 1300 mm hoge deur die onder elk plafond past.

Offerte aanvragen Showroom afspraak

Onze liftadviseur Jelmer beantwoordt graag al uw vragen. Dus bel ons gerust of vraag een offerte aan.

0316 768 767 Vraag een offerte aan